Energielabel aanvragen voor meerdere panden

Wij van Bedrijfsenergielabels ontvangen regelmatig aanvragen van vastgoedmakelaars en vastgoedpartijen die voor meerdere panden een energielabel nodig hebben. Voor deze partijen die meerdere bedrijfspanden willen laten voorzien van een energielabel hanteren wij een portefeuille korting.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of wat de korting is bij meerdere panden? Neem gerust contact met ons op!

Waarom een energielabel aanvragen?

Wanneer een bedrijfspand verhuurd of verkocht gaat worden is het verplicht om te beschikken over een geldig energielabel. Deze labelplicht geldt al sinds 2015, maar er zijn genoeg pandeigenaren die hier nog niet van af weten. Hetzelfde geldt voor de komende verplichting van minimaal energielabel C voor kantoorpanden groter dan 100m2. Minimaal een C-label zal voor deze kantoorpanden verplicht worden vanaf 2023.

Veel pandeigenaren zijn door deze komende verplichting aan het inventariseren wat voor energielabel de panden uit hun portefeuille op dit moment hebben. Als dit bekend is kan er namelijk gekeken worden of er energiebesparende maatregelen genomen moeten worden om de voldoen aan deze nieuwe Energielabel C eis.

Wilt u inzicht krijgen in de energieprestatie van uw bedrijfspand(en)? En wilt u meteen weten welke maatregelen u kunt nemen om te voldoen aan de label-C verplichting? Dan kunt u een energieadvies rapport laten opstellen. Dit rapport wordt door een van onze gecertificeerde energieadviseurs opgesteld nadat er een opname van het bedrijfspand heeft plaatsgevonden.

Wilt u een energielabel voor één of meerdere van uw bedrijfspanden aanvragen? Plan direct een afspraak in door contact met ons op te nemen. Wij sturen u graag een offerte op maat en indien van toepassing hanteren wij de portefeuille korting!

Wat is de portefeuille korting?

De exacte hoogte van de portefeuille korting is afhankelijk van het aantal panden, de grootte en de locatie van de panden. Wij kunnen hier dus geen exacte korting noemen, maar als u contact met ons opneemt en informeert naar de portefeuille korting dan maken wij graag een scherpe offerte op maat.

Energielabel bedrijfspand(en) aanvragen

Wilt u een energielabel voor één of meerdere bedrijfspanden aanvragen? Bedrijfsenergielabels BV is BRL 9500 gecertificeerd en levert uitgebreide energieadviesrapporten met een geldig energielabel. Zo ontvangt u niet alleen een geldig energielabel, maar ook een rapport met maatregelen die u kunt nemen voor een groener energielabel. Wij leveren een energielabel binnen één week!

Kantooradres
  • Kerkenbos 1043
    6546 BB Nijmegen

Telefoonnummer
E-mailadres

Certificering

EPG Certificering BV | Bedrijfsenergielabels.nl NL EPBD | Bedrijfsenergielabels.nl ISSO Kennisinstituut voor installatietechniek | Bedrijfsenergielabels.nl